Openingstijden

In News by Fred Monden

Buurthuis MFA De Windhoek is onderdeel van de multifunctionele accommodatie (mfa)  aan de Ringdijk 187 te Lelystad-haven. Het buurthuis is open onder de inmiddels bekende voorwaarden: als je je niet helemaal gezond voelt, blijf je thuis; bij binnenkomst handen in de hal desinfecteren en vooral met elkaar de afstand van 1,5 m handhaven. Het buurthuis zorgt voor extra hygiënemaatregelen voor zaken waar bezoekers mee in aanraking komen. 

Inloop

Het buurthuis is in vakantietijd open op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.30 en 12.00 uur. Vanaf september op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt dan in het buurthuis terecht om iets te drinken of te eten, uw OV chipkaart op te laden, een boek uit de gratis buurtbieb te halen, te computeren of te internetten, de krant te lezen of een praatje te maken met buurtbewoners.

SamSam

Elke donderdag van 12.00 tot 13.30 uur kunt u gezellig komen eten bij SamSam. Een warme maaltijd met een toetje voor €2,50 geheel verzorgd door vrijwilligers. We doen het samsam dat wil zeggen met elkaar: deelnemers helpen met samenstellen menu, boodschappen doen, voorbereiden, koken, tafel dekken, uitserveren, afwassen en opruimen.

Eten wat de pot schaft

De tweede dinsdag van de maand kunt u van 12.00 tot 13.00 uur genieten van een warme maaltijd met toetje en vaak ook nog een voorgerecht voor €3. Vrijwilligers verzorgen de maaltijd.

Let op: Aan SamSam en Eten wat de pot schaft kunnen tijdens Corona maximaal 18 ouderen (55plus) of alleenstaanden deelnemen. Er zijn intekenlijsten op het buurthuis aanwezig. U kunt dus alleen deelnemen als u zich vooraf heeft aangemeld in het buurthuis of via tel.nr. 260001 van het buurthuis. En voor beide geldt: Vol is Vol. 

Handwerken

Vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur is er een handwerkgroepje. Neem je eigen handwerkje mee of kom gezellig koffie drinken. Iedereen is welkom.

Verenigingsactiviteiten

Veel verenigingsactiviteiten (darten, schilderen, klaverjassen, ouderengym, EHBO, etc.)  starten weer half september. U kunt informatie vinden op www.mfadewindhoek.nl.

 
What do you want to do ?

New mail

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
 
What do you want to do ?

New mail